Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja siksi olemme luoneet jäsenillemme tietosuoja- ja käytäntösivun. S4P Median käytäntönä on kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia soveltuvia lakeja ja säädöksiä, jotka koskevat kaikkia sinusta keräämiämme henkilötietoja, mukaan lukien verkkosivustollamme https://www.cryptoplaycasinos.com ja muilla omistamillamme ja käyttämillämme sivustoilla. Tämä käytäntö on voimassa 13 alkaen ja sitä on viimeksi päivitetty 2021.

Tiedot, joita keräämme

Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille käyttäessäsi palveluita tai tarjouksia tai osallistuessamme niihin, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana.

Kirjaudu Data

Kun vierailet verkkosivuillamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata verkkoselaimesi antamat vakiotiedot. Se voi sisältää laitteesi IP-osoitteen, selaimesi tyypin ja version, vierailemasi sivut, käyntisi ajan ja päivämäärän, kullakin sivulla vietetyn ajan, muita tietoja vierailustasi ja teknisiä tietoja, joita esiintyy mahdollisten virheiden yhteydessä. Huomioi, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä itsekään ole henkilökohtaisia, niitä voi olla mahdollista yhdistää muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden tunnistamiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun teet jotain seuraavista verkkosivustollamme:

  • Käytä sisältöäsi mobiililaitteen tai verkkoselaimen avulla
  • Ota yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muulla vastaavalla tekniikalla
  • Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa

Saatamme kerätä, säilyttää, käyttää ja luovuttaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellä edelleen tavalla, joka on näiden tarkoitusten vastainen: Huomaa, että voimme yhdistää sinusta keräämiämme tietoja yleisiin tietoihin tai tutkimustietoa, jonka saamme muista luotettavista lähteistä.

Henkilötietojesi turvallisuus

Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, ja samalla kun säilytämme näitä tietoja, suojaamme niitä kaupallisesti hyväksyttävin keinoin estääksemme katoamisen ja varkauden sekä luvattoman käytön, paljastamisen, kopioimisen, käytön tai muuttamisen. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamiasi henkilötietoja, suosittelemme, että mikään sähköinen siirto- tai tallennustapa ei ole 100 % turvallinen, eikä kukaan voi taata täydellistä tietoturvaa. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja kaikissa tietoturvaloukkauksissa. Olet vastuussa minkä tahansa salasanan valinnasta ja sen yleisestä turvallisuudesta varmistaen omien tietojesi turvallisuuden palveluidemme rajoissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme ne anonyymeiksi poistamalla kaikki sinut tunnistavat tiedot. Voimme kuitenkin tarvittaessa säilyttää henkilötietojasi oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivelvoitteiden täyttämiseksi tai arkistointitarkoituksiin yleisen edun mukaisissa, tieteellisissä tai historiallisissa tutkimuksissa tai tilastollisissa tarkoituksissa.

Lasten tietosuoja

Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille emmekä tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiaista lapsista.

Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja / tai käsitellään siellä, missä me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät tiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei ehkä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme nämä siirrot sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti; ja (ii) suojaamme siirretyt henkilökohtaiset tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Säilytät aina oikeuden salata meiltä henkilökohtaisia ​​tietoja sillä tiedolla, että tämä voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme. Emme syrji sinua, jos käytät mitään oikeuksiasi henkilötietoihisi. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Säilytät oikeuden pyytää tietoja kaikista hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Jos saamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostain toisesta, vakuutat, että sinulla on kyseisen henkilön suostumus henkilötietojen luovuttamiseen meille. Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa sähköpostitietokantaamme tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot sinusta ovat epätarkkoja, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia ​​tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä annettuja tietoja. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin korjataksemme kaikki tiedot, jotka on todettu virheellisiksi, epätäydellisiksi, harhaanjohtaviksi tai vanhentuneiksi. Jos uskot, että olemme rikkoneet asiaa koskevaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla ja anna meille täydelliset tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti ja kerromme tutkimuksemme tuloksen ja toimenpiteet, joita ryhdymme käsittelemään valituksesi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen valituksen johdosta.

Politiikkamme rajat

Sivustollamme voi olla linkkejä ulkoisiin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Muutokset tähän käytäntöön

Voimme harkintamme mukaan muuttaa tietosuojakäytäntöämme vastaamaan liiketoimintaprosessiemme päivityksiä, nykyisiä hyväksyttäviä käytäntöjä tai lainsäädännöllisiä tai määräyksiä koskevia muutoksia. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, julkaisemme muutokset täällä samassa linkissä, josta pääset tähän tietosuojakäytäntöön. Jos laki niin vaatii, saamme luvan tai annamme sinulle mahdollisuuden osallistua tai kieltäytyä mahdollisista henkilötietojesi uusista käyttötavoista.